De bästa bloggarna om hundar

Om du älskar hundar är du definitivt inte ensam om det. Våra lurviga, söta, svansviftande vänner får mångas hjärtan att fullkomligt svämma över av kärlek, och som ett direkt resultat av detta finns det därför tusentals bloggar på nätet som handlar om just hundar. I den här artikeln kommer vi att tipsa om några av de bästa av bloggarna på nätet dedikerade till människans bästa vän – våra älskade hundar.

Blogpaws är inte bara en blogg, utan även ett socialt community där hundälskare världen över kan samlas och diskutera. Blogpaws anordnar också konferenser, samarbeten, kampanjer och kurser där man kan lära sig mer om hundens natur och träffa likasinnade. Tyvärr har bloggen inte uppdaterats sedan juni 2018, men det finns en hel del intressant och matnyttigt att läsa här. Framförallt handlar det om hur du själv skapar den bästa hundbloggen, med hjälp av bilder och marknadsföring.

De bästa bloggarna om hundar

Andra bloggar

Hjortronblomma är en välbesökt hemsida med tillhörande blogg som syftar till att ge dig som ägare strategier för att göra din hund riktigt lycklig. Här finns videos, tips, recensioner och events och man finns även på Facebook, Twitter, Instagram och Pinterest. Varför inte lära dig hur du gör doga med din hund (yoga för hundar)? Eller läsa någon av de många vackra berättelser om hundar som räddats från djurhem.

Bringing up Bella är en slags nätdagbok skriven av en kvinna vid namn Leslie, som handlar om hunden Bella som hon räddade från ett djurhem. Bella blev övergiven vid endast några månaders ålder och växte upp på Puerto Ricos gator. Leslie lät skicka efter henne hem till USA och såg till att hon blev frisk och älskad igen. Idag är bloggen tyvärr inte längre aktiv men ligger fortfarande uppe online. Vi kan därför rekommendera choirmasters.se istället.

I Sverige är vi inte heller dåliga på att producera bra hundbloggar. På veterinärbloggen (som tillhör www.harligahundar.se) svarar en veterinär på alla tänkbara frågor du kan ha, som exempelvis om din hund är för tjock och vad det innebär att ge din hund livskvalitet. Doggarnas blogg skrivs av en kvinna i Västernorrland, och här får vi följa hennes och hennes två pudlars dagliga liv, samt matnyttig information kring allt som har med våra pälsklingar att göra.